Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013»


Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική ημέρα οπού και έλαβαν χώρα τα playoffs και οι τελικοί  του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013, που διοργάνωσε ο ΜΠΣ Φιλώτας.
Στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 9/6, στο ΔΑΚ Αμυνταίου, συμμετείχαν για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά που ανήκουν στις ακαδημίες του Φιλώτα με τις δημιουργημένες ομάδες τους και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12 μικροί  και μεγάλοι τελικοί. 
Έγιναν εξαιρετικοί αγώνες, με σασπένς και αγωνία, με πολλά δύσκολα και κρίσιμα γκολ, όμορφες φάσεις, αμφίρροπες μονομαχίες,  ενώ οι πολυάριθμοι γονείς που γέμισαν τις κερκίδες, παρακολούθησαν και ζητωκραύγασαν για τα παιδιά τους και έζησαν με ξεχωριστό παλμό τους αγώνες. 
Σημαντικό γεγονός ήταν η παρουσία των διεθνών αθλητριών του ΠΑΟΚ Στρατάκη Αθανασίας και Βαφειάδου Κατερίνας, του χορηγού του τουρνουά κου Θεοδωρίδη Κωνσταντίνου, του Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου κου Τζήγα Θωμά, του Γ. Γραμματέα του ΑΟΑ Καστοριάς
κου Στέργιου Πανταζή αλλά και του προέδρου της ΕΣΧΔΥΜ κου Βλαχόπουλου Παναγιώτη, οπού τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και χαρά τους αγώνες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά και ήταν οι: (αλφαβητικά) Βογιατζή Μαρία, Γκάτσιου Άννα, Δεληγιαννίδης Βασίλης, Ζαρογιάννη Ζωή, Κλάζογλου Ειρήνη, Κούπας Δημήτρης, Λιότσκα Θεανώ, Παραστατίδου Μελίνα, Ταϊρίδου Θωμαή και Τσουτσουλάκη Τάνια.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Εθελοντική Διασωστική Μονάδα Πτολεμαΐδας για την παροχή πρώτων βοηθειών και την γενική ιατρική μέριμνα που πρόσφερε σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.
Τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων, των μεταλλίων και των κυπέλλων έκαναν οι: Βλαχόπουλος Παναγιώτης (πρόεδρος ΕΣΧΔΥΜ), Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος (χορηγός),  Στρατάκης Ιωάννης (πρόεδρος ΜΠΣ Φιλώτα), Στέργιος Πανταζής (Γ. Γ. ΑΟΑ Καστοριάς) και Βακάλης Σωκράτης  (Ομοσπονδιακός Προπονητής Γυναικών) ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των δυο διεθνών αθλητριών που βγήκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου, Στρατάκη Αθανασίας και Βαφειάδου Κατερίνας.
Αφού συγχαρούμε και ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου καθώς και όλους τους γονείς, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να γίνει ένα ακόμη καλύτερο τουρνουά.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.