Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Γεωθερμία για θέρμανση και Ψύξη»



Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο «Γεωθερμία για Θέρμανση και Ψύξη»
στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EmPower που αφορά την Ενθάρρυνση των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων για την δικτύωση τους στις Έξυπνες Ενεργειακές λύσεις και στις νέες αγορές. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Ψαρράς Νικόλαος, Χημικός Μηχανικός με ειδίκευση στον ενεργειακό τομέα και συγκεκριμένα στο χώρο του κλιματισμού και παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω γεωθερμικών συστημάτων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε όλους τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες, ένα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 12 Ιουνίου: 17.00-22.00 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος,Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου & Εστίας 3)
Πέμπτη 13 Ιουνίου: 17.00-22.00 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν σεμινάρια για τις Αντλίες Θερμότητας. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερομένους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με το ΚΤΕ Δυτικής Μακεδονίας στα τηλέφωνα 24610 68044-5, είτε με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης στα τηλέφωνα 24610 53560-1-2, είτε με το ΤΕΕ/ΤΔΜ στα τηλέφωνα 24610 28030/30103.

Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Κακάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.