Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Συνάντηση του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Τυνησίας, κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη, με τον Πρέσβη της Τυνησίας στην Αθήνα, κ. Tarek Saadi



Την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Τυνησίας, κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη, με τον Πρέσβη της Τυνησίας στην Αθήνα κ. Tarek Saadi.
Ο κ. Κωνσταντινίδης χαιρέτησε τη συνάντηση με τον Τυνήσιο Πρέσβη και αναφέρθηκε στις εξαιρετικές και μακροχρόνιες σχέσεις των δυο λαών και υποσχέθηκε μια επόμενη συνάντηση με όλα τα μέλη της Ομάδας Φιλίας πολύ σύντομα. Ο Πρέσβης της Τυνησίας, με τη σειρά του, εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη φίλη χώρα Ελλάδα, η οποία για όλον τον κόσμο εκπροσωπεί την ιδέα της Δημοκρατίας, όπως δήλωσε σχετικά. Ο κ. Saadi ζήτησε την πολιτική υποστήριξη, τη συνδρομή και την εμπειρία της Ελλάδας, ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη μεταβατική φάση την οποία διέρχεται η χώρα του μετά την επανάσταση και δεδομένου ότι όλες οι μεταβατικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο κ. Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την ενημέρωση και επανέλαβε τη βούληση της ελληνικής πλευράς να συνεισφέρει τα μέγιστα στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο Κοινοβουλίων.  

Από το Πολιτικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.